ARAG Flexpolis

Met de ARAG Flexpolis kiest u voor een verzekering op maat:

-Stel samen naar uw persoonlijke voorkeuren
-Lagere jaarpremie dan het uurtarief van een advocaat

-Single? Krijg 5% korting!

-Basisdekking al vanaf € 6,96 per maand

Rechtsbijstandverzekering op maat: ARAG Flexpolis

De ARAG Flexpolis stelt u zo samen dat deze bij uw persoonlijke situatie en wensen past. U kunt kiezen uit de volgende modules:

Basismodule Consument & Wonen

Heeft u een miskoop gedaan? Ontvangt u een onterechte rekening? Of weigert de leverancier mee te werken en ontvangt u steeds nieuwe aanmaningen of wordt zelfs een incassobureau ingeschakeld? De oplossing van een soortgelijk probleem is niet altijd gemakkelijk en goede juridische raad is duur. Met de module Consument & Wonen bent u altijd verzekerd van juridische hulp. Niet alleen in Nederland maar in alle landen van de Europese Unie.

Kopen & Contracten

Hoeveel abonnementen heeft u in uw leven al niet afgesloten? En van hoeveel hiervan heeft u de voorwaarden tot in detail doorgenomen? Denk aan: water, gas, elektra, telefonie, televisie, internet, tijdschriften, (sport)verenigingen en meer. Wist u dat een online aankoop ook een contract is? Een online aankoop heeft een hoger risico op onvoldoende nagekomen leveringsvoorwaarden. De drempel om voor dit soort conflicten naar de advocaat of rechtswinkel te stappen is hoog. Met de module Consument & Wonen bent u wel verzekerd voor rechtshulp, kunt u rekenen op professionele juridische hulp en gratis telefonisch advies van ervaren juristen.

Wonen & (Ver)bouwen

Verborgen gebreken of andere onenigheid. Het zijn vaak de belangrijkste bronnen voor conflicten rondom een eigen huis. Heeft u te maken met buren, erfscheidingen, overhangende boomtakken en parkeerproblemen? Of komt de aannemer zijn beloftes niet na bij een verbouwing? Een zorg minder als u verzekerd bent.

Module Verkeer (optioneel)

Als deelnemer aan het verkeer bent u verplicht verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid. Toch kan het soms nodig zijn om een jurist in te schakelen. Denk hierbij aan de juiste afhandeling van schade, verweer tegen een vervolging wegens dood of letsel door schuld of bij invordering van uw rijbewijs. De module Verkeer geldt voor u, inzittenden en een door u gemachtigd bestuurder.

Buiten het voertuig

Ook buiten uw auto kan u of inzittenden iets overkomen. Als u op straat loopt, als u fietst of wanneer u afdaalt op de skipiste. Waar ook in de EU, bent u verzekerd voor deelname aan het verkeer indien dit leidt tot een conflict.

Module Inkomen (optioneel)

Bent u betrokken in een arbeidsconflict of stopt uw uitkering? Ook in uw relatie met uw werkgever, pensioenverstrekker of uitkeringsinstantie kunt u om juridische hulp vragen met een rechtsbijstandverzekering. Dit soort situaties gaan over uw levensonderhoud waardoor snel effectieve stappen ondernomen moeten worden. De module Inkomen kan het verschil maken bij het oplossen van een conflict in uw voordeel.

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.

Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met ons op.

ARAG helpt u aan de juiste specialist voor uw rechtsbijstand. Onze verzekerde klanten waarderen de behandeling van hun zaak.

Meer over klant ervaringen

Maak kennis met onze juristen, advocaten en mediators

Meer informatie over ARAG Flexpolis

Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met ons op.