ARAG ProRechtCombinatie® Zakelijke Markt Verzekering

ARAG ProRechtCombinatie Zakelijke Markt. Complete rechtsbijstandverzekering voor ondernemers. Voorkom onverwachte kosten bij zakelijke conflicten.

-Ruime dekking

-Altijd juridische hulp

-Voer (onbeperkt) online incassovorderingen in

-Extra modules voor uitgebreidere dekking

-Vanaf € 405,64 per jaar

Uw zakelijke rechtsbijstandverzekering passend bij uw onderneming

De ProRechtCombinatie Zakelijke Markt rechtsbijstandverzekering van ARAG geeft u toegang tot een juridische helpdesk. Hiermee helpt ARAG u geschillen voorkomen. Stel zelf uw rechtsbijstandverzekering samen met de modules die voor uw onderneming van belang zijn.

Module Verkeer

U bent wereldwijd van rechtshulp verzekerd bij deelname aan het verkeer tijdens uw werk. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Dit kan per (vracht)auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per trein of vaartuig. Ook is het privé-gebruik van uw motorrijtuig(en) meeverzekerd.

Module Bedrijfsvoering

Verzeker uzelf van juridische hulp wanneer een conflict dreigt over contracten, vergunningen of over uw bedrijfspand. Ook bij incassovorderingen indienen van openstaande facturen zonder verweer helpt ARAG u.

Wereldwijd bent u verzekerd van rechtshulp bij deelname aan het verkeer tijdens uw werk, ongeacht het vervoersmiddel. Dit is inclusief privégebruik van uw motorrijtuig(en).

Module Inkoop

Een verkeerde levering, of een levering van slechte kwaliteit. Wat als uw werkzaamheden hierdoor vertraging oplopen? De juristen van ARAG helpen u bij problemen rondom handelsgoederen, grondstoffen en diensten die u als ondernemer heeft ingekocht.

Module Verkoop

De module Verkoop is er voor geschillen met uw afnemers over overeenkomsten tot levering van goederen of diensten. Bijvoorbeeld als een afnemer een nieuw beleid invoert en daarom de samenwerking opzegt zonder de al gemaakte kosten te vergoeden, terwijl dat wel als eis in uw verkoopvoorwaarden staat. Geschillen met afnemers vallen onder deze module als er sprake is van een juridisch geschil. Is er geen juridisch geschil, bijvoorbeeld als er niet betaald wordt door financieel onvermogen, dan valt het geschil onder de module Bedrijfsvoering & Incasso.

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.

Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met ons op.

Meer informatie over ARAG ProRechtPolis