ARAG ProRechtCombinatie® Zelfstandigen Zonder Personeel

Voorkom onverwachte juridische kosten met deze rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers
- ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel

 

 

- Rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers
- Direct contact met een jurist
- Professionele hulp bij juridische geschillen
- Voer (onbeperkt) online incassovorderingen in

ARAG ProRechtCombinatie ZZP

Voorkom onverwachte juridische kosten met deze rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers

Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met ons op.

Verzekerd van rechtsbijstand als zelfstandig ondernemer

Wees als zelfstandig ondernemer zonder personeel voorbereid op een mogelijk juridisch conflict. ARAG juristen nemen u het werk uit handen en helpen u om tot een oplossing te komen. Stel uw rechtsbijstandverzekering samen met de modules die voor u als ZZP-er belangrijk zijn.

Module Verkeer

U bent wereldwijd van rechtshulp verzekerd bij deelname aan het verkeer tijdens uw werk. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Dit kan per (vracht)auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per trein of vaartuig. Ook is het privé-gebruik van uw motorrijtuig(en) meeverzekerd.

Module Bedrijfsvoering en incasso

Verzeker uzelf van juridische hulp wanneer een conflict dreigt over contracten, vergunningen of over uw bedrijfspand. Ook bij incassovorderingen indienen van openstaande facturen zonder verweer helpt ARAG u.

Module Inkoop

Een verkeerde levering, of een levering van slechte kwaliteit. Wat als uw werkzaamheden hierdoor vertraging oplopen? De juristen van ARAG helpen u bij problemen rondom handelsgoederen, grondstoffen en diensten die u als ZZP’er heeft ingekocht.

Module Verkoop

Heeft u een geschil met uw afnemers over overeenkomsten tot levering van goederen of diensten? Bijvoorbeeld wanneer de afspraken in uw verkoopvoorwaarden niet worden nagekomen door een afnemer. Als er sprake is van een juridisch geschil, dan bent u met de module verkoop hiervoor verzekerd.

Wordt een factuur niet betaald wegens financieel onvermogen? Dan valt het geschil onder de module Bedrijfsvoering & incasso.

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.

Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met

Algemeen zakelijk

Wij komen op voor uw belang

ARAG helpt u aan de juiste specialist voor uw rechtsbijstand. Onze verzekerde klanten waarderen de behandeling van hun zaak.

Meer over klant ervaringen

Maak kennis met onze juristen, advocaten en mediators

Meer informatie